ویزای شینگن مولتیپل

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 

  ویزای شینگن بلندمدت مولتیپل را از ما بخواهید

 

از یکساله تا چهارساله

                         بدون مصاحبه                 

    صد در صد تضمینی  

 

VIP

 

                             فقط در 30 روز

 

 

گروه بین المللی ویزا 360 ( وابسته به موسسه حقوقی سام ) در راستای ارائه خدمات ویژه جهت اخذ ویزا توسط تیم بین المللی در داخل کشور و ارتباطات و توانائی ها و پتانسیل های موجود در این عرصه در خارج از کشور جهت ارائه خدمات ویژه ویزای شینگن تضمینی و تردد در تمامی کشورهای شینگن بدون محدودیت با مدت زمان طولانی به صورت کاملا تضمینی فعالیت می نماید.

 

با ما تفاوت ها را احساس می کنید.

 

از ویژگی های اختصاصی و منحصر به فرد موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید در ایران ، دارا بودن شعبات اداری در کشورهای یونان و قبرس اروپائی،آلمان و اتریش بوده است که شعبه ایران از ابتدای سال 1390 ، راه اندازی و توسط مدیر عامل شرکت به عنوان وکیل پایه یکم دادگشتری مشغول به فعالیت می باشد . ارائه پکیج های کاملا اختصاصی اقامتی اروپا از طرق مختلف،مشاوره در خصوص مسائل اقامتی و ثبت شرکت در کل اتحادیه اروپا توسط موسسه از دیگر خدمات ما می باشد.


لازم به ذکر است گروه ویزا 360 در مورد عزیزانی که از سفارتهای مربوطه ریجکت شده اند، پیشنهاد های متفاوتی دارد.

 

 

 نمونه ویزاهای مولتیپل اخذ شده توسط گروه ویزا360

 

    

 

    

 

    

 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شنگن :


1. ترجمه رسمی کارت ملی به زبان انگلیسی 


2. ترجمه رسمی شناسنامه به رسمی زبان انگلیسی


3. پاسپورت با حداقل اعتبار درخواست ویزا. 


4. پاسپورت قبلی- برای بررسی نیاز می باشد


5. ترجمه رسمی سند ملکی به نام متقاضی به زبان انگلیسی 


6. سه قطعه عکس (رنگی- زمینه سفید-70%چهره-3.5*4.5).

 

7. مدارک شغلی:


• پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی(ترجمه) / دانشنامه تحصیلی(ترجمه).


• مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی(ترجمه).


• وکلا:پروانه وکالت/کارت وکالت(ترجمه).


• کسبه: پروانه کسب (ترجمه)/کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت داشتن.


 مدیرعامل شرکتها:روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)(ترجمه)..کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت دارا بودن.


• کارمند بخش خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)(ترجمه)+لیست بیمه 6 ماهه (ترجمه).


• ساختمان سازها:اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.


• مشاغل دولتی:حکم کارگزینی + فیش حقوقی 3ماهه(ترجمه).


• بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی(ترجمه).


• دانش آموزان و دانشجویان : نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی(ترجمه).

 

8. مدارک مالی و بانکی


ریز پرینت بانکی 3ماه اخر(گردش حساب) + گواهی تمکن مالی (موجودی حساب) به زبان انگلیسی- حد اقل موجودي 40.000.000 تومان(به ازائه هر نفر) با مهربانک


9. بیمه مسافرتی شنگن حداقل 3 ماهه


10. آدرس محل سکونت و شماره تلفن های تماس با متقاضی

 


توجه:


 تمام مدارک فوق می بایست ترجمه رسمی و به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.


هزینه ترجمه مدارک بر عهده متقاضی است.


هزینه انگشت نگاری سفارت بر عهده متقاضی است.


بیمه مسافرتی شنگن به عهده مسافر می باشد.


برای اخذ ویزای بلند مدت مولتی حداقل یک ویزای شنگن در پاسپورت معتبر یا بیش از چهار سفر خارجی نیاز می باشد. 


در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ایشان کسب میشود + سند ازدواج.


در صورت سفر كودك موافقتنامه محضري از سرپرست كودك لازم است.


 برای ویزاهای شنگن بلند مدت در صورت احراز مدارک کافی چک ضمانتی بازگشت متقاضی لازم نیست.

 

شرایط اخذ ویزای شینگن:


• تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. ( متقاضی می تواند پس از بازدید مدارک توسط کارشناسان این مجموعه نسبت به ترجمه مدارک اقدام فرمائید )


• تائیدیه مدارک 48 ساعت بعد از تکمیل و تحویل مدارک به مسافر اعلام میگردد در صورت نیاز مدارک دیگری از مسافر دریافت می شود.


• در حال حاضر به علت روند سریعتر اخذ ویزا از طریق کشور ایتالیا و فرانسه ، یونان ویزا توسط گروه بین المللی ویزا360 امکانپذیر خواهد بود که متقاضی بعد از ورود به کشور ایتالیا یا یونان می تواند به هریک از کشورهای محدوده شینگن سفر کند. 


• حدودا 20 روز کاری از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.


• بعد از تکمیل مدارک ویزا و ارائه آنها توسط هلدینگ سام به سفارت, متقاضی از انجام مصاحبه معاف شده و فقط یک وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.


• زمانی که وقت سفارت متقاضی تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه انگشت نگاری در اختیار وی قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.


• در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

 


روند کار


• ترجمه رسمی مدارک توسط متقاضی


• استعلام واجد الشرایط بودن متقاضی 48 ساعت توسط موسسه ما


• عقد قرارداد رسمی با مدیر عامل موسسه حقوقی سام به عنوان وکیل پایه یکم دادگستری 


• پرداخت 50 درصد از حق الزحمه موسسه به عنوان پیش پرداخت قرارداد و تحویل رسید


• تعیین وقت سفارت جهت انگشت نگاری


• حضور به موقع متقاضی در سفارت و دریافت رسید انگشت نگاری و تحویل مدارک آن به موسسه


• دریافت ویزا و تسویه حساب با موسسه 

 

 

 

جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 22785834 از ساعت 9 صبح تا 8 شب در تماس باشید.

همچنین می توانید فرم زیر را تکمیل کرده و اطلاعات و شماره تماس و ساعتی که برای شما مقدور است را ذکر فرموده تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس حاصل نمایند.

{uniform form=2/} 

 

 

 

 

 

 

با ما در صفحات اجتماعی همراه شوید

 

 

 
کانال تلگرام   صفحه اینستاگرام