ویزا و اقامت مالتا

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 

مزایای داشتن تابعیت و گذرنامه کشور مالتا

۱- غلبه بر محدودیت های تحمیل شده برای مسافرت با تابعیت یا گذرنامه فعلی خود. یعنی دارندگان تابعیت و گذرنامه کشور مالتا می توانند بدون نیاز ویزا و یا گزینه ویزا به محض ورود در مرز (برخی کشورها)، به بیش از ۱۴۹ کشور در سراسر دنیا سفر نمایند.
۲- معاف از پرداخت مالیات بر درآمد. گذرنامه دوم و شهروندی کشور مالتا کلید حفظ ثروت شما می باشد. اگر شما دارای درآمد از هر کشوری در خارج از مالتا هستید، از پرداخت مالیات معاف می باشید. یعنی جلوگیری از محدودیتهای تابعیت فعلی شما در صورت قرار گرفتن در معرض پرداخت مالیات بر درآمد، سرمایه و یا دارایی های خود در سراسر دنیا.
۳- حفاظت از حساب های بانکی، املاک، مستغلات، کسب و کار در داخل و خارج از کشور فعلی خود.
۴- افتتاح حساب بانکی شخصی و شرکتی با گذرنامه کشور مالتا در هر کشور دلخواه، بخصوص کشورهای عضو اتحادیه اروپا(شینگن).
۵- افتتاح حساب کردیت کارت (ویزا کارت، مستر کارت) با گذرنامه کشور مالتا در هر کشور دلخواه.
۶- ثبت شرکت با تابعیت و گذرنامه کشور مالتا در هر کشور دلخواه، بخصوص کشورهای عضو اتحادیه اروپا(شینگن).
۷- داشتن تابعیت و گذرنامه کشور مالتا بعنوان تابعیت و گذرنامه جایگزین و دائمی.
۸- آزادی برای انجام کسب و کار با تمام کشورها از جمله کانادا، ایالات متحده آمریکا و انگلستان.
۹- دارندگان تابعیت و گذرنامه کشور مالتا می توانند بدون نیاز به اخذ ویزای مهاجرت، در ۲۴ کشور عضو اتحادیه اروپا(شینگن) زندگی، کار و تحصیل نمایند.
۱۰- پس از دریافت تابعیت و گذرنامه این کشور، حضور فیزیکی و اقامت در کشور مالتا الزامی نیست.

توجه: از آنجاییکه دارندگان گذرنامه کشور مالتا، برای ورود به ایالات متحده آمریکا نیاز به اخذ ویزای توریستی ندارند، سازمان امنیتی مالتا برای اعطای تابعیت و گذرنامه این کشور بسیار محتاط بوده و متقاضی باید نشان دهد که منبع درآمد شخصی و تجاری و مبلغ سرمایه گذاری از داخل کشورهای تحریم شده توسط ایالات متحده آمریکا، نمی باشد.

 

 

اقامت از طریق سرمایه گذاری

برنامه اخذ تابعیت و شهروندی کشور مالتا، از طریق سرمایه گذاری در سال ۲۰۱۳ میلادی، اجرا گردید. بر اساس قانون مهاجرت بند ۹ و ۱۰(بی)، به افراد خارجی با استفاده از روش سرمایه گذاری در این کشور، حق تابعیت و شهروندی اعطا می گردد. برای کسب حق تابعیت و شهروندی، نیاز به سرمایه گذاری بصورت کمک اقتصادی به این کشور می باشد. کمک اقتصادی به شکل پرداخت مستقیم و غیر قابل استرداد به دولت این کشور، خرید ملک و سرمایه گذاری در اوراق قرضه می باشد. تقاضانامه می تواند شامل متقاضی اصلی، همسر، تمامی فرزندان زیر سن ۱۸ سال و سنین بین ۱۸ الی ۲۵ سال به شرط مجرد و وابسته بودن به متقاضی و پدر و مادر بالای سن ۵۵ سال، باشد. البته قابل ذکر است که برای فرزندان دارای سن بین ۱۸ الی ۲۵ سال و پدر و مادر بالای سن ۵۵ سال، می بایست به دولت این کشور مبلغ ۵۰،۰۰۰ (پنجاه هزار) یورو اضافه تر پرداخت گردد. دارنده گذرنامه کشور مالتا، بعنوان یک شهروند می تواند تقریبا به بیش از ۱۴۹ کشور در سراسر دنیا، از جمله کشورهای کانادا، ایالات متحده آمریکا، انگلستان، ژاپن، استرالیا، هنگ کنگ، سنگاپور، کره جنوبی و تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا(شینگن) به آسانی و بدون نیاز به دریافت ویزا از آن کشورها، سفر نمایند. شما می توانید با داشتن حق تابعیت و شهروندی این کشور، فرصت های کسب و کار خود را گسترش دهید، بدون آنکه درآمد بین المللی شما مشمول مالیات شود. هنگامی که حق تابعیت و شهروندی را به دست می آورید، از حقوق شهروندی بصورت همیشگی برخوردار خواهید بود. گذرنامه این کشور به مدت پنج سال اعتبار دارد و به راحتی در کشور مالتا، بصورت هر پنج سال یکبار تمدید خواهد شد. طبق گفته آقای جوزف مسقط نخست وزیر کشور مالتا، در تاریخ ۲۳ ماه دسامبر سال ۲۰۱۳، زمان بررسیها و تحقیقات توسط اداره امنیت و هویت این کشور، از زمان تقاضا تا اعطای شهروندی بین شش ماه الی دو سال می باشد.

 


مراحل اقدام برای اقامت

مرحله اول
متقاضی باید فرمی را براساس قوانین پر نموده و و به نماینده سیاسی مالتا در کشور متبوع ارائه میگردد و در صورت نبودن سفارت مالتا در کشور متقاضی امکان .ارائه مدارک از طرف متقاضی در مالتا بوسیله نماینده متقاضی در مالتا ارائه میگردد.


مرحله دوم
اداره مالیات مالتا طی نامه ای رسمی دریافت تقاضا نامه را از طرف متقاضی تائیید می نماید.


مرحله سوم
اداره مالیات مالتا بعد از طی زمان اعلام شده طی نامه ای اعلام قبولی درخواست اقامت متقاضی را می نماید.


مرحله چهارم
طی ۳۰ روز پس از دریافت نامه قبولی متقاضی مؤظف است تا مبلغ ۴۱۹۲ یورو رابعنوان مالیات یک سال اول خود به اداره مالیات مالتا پرداخت نماید. چنانچه به هر دلیلی متقاضی طی یکسال اقامت خود وارد مالتا نگردد میتواند مبلغ ۳۰۳۰ یورو از مبلغ مالیات پرداخت شده خود را باز پس گیرد.


مرحله پنجم
طی سی روز از پرداخت مالیات بوسیله متقاضی مجوز اقامت برای متقاضی و افراد تحت تکفل او صادر خواهد شد.


مرحله ششم
متقاضی موءظف است تا ظرف ۱۲ ماه از تاریخ صدور مجوز در مالتا محلی را برای اقامت تهیه نماید.


مرحله هفتم
متقاضی باید ظرف ۱۵ روز پس از تهیه محلی برای اقامت در مالتا مراتب را به بخش درآمدهای داخلی مالتا اعلام نماید . در این مرحله متقاضی میتواند نماینده مالیاتی خود را نیز به این بخش معرفی نماید.


مرحله هشتم
بر اساس قوانین مالتا دارنده موافقت با اقامت در مالتا موءظف است تا طی ۱۲ ماه پس از دریافت مجوز محلی را برای سکونت خود ( در صورت خرید منزل با حداقل قیمت ۱۱۶۰۰۰ یورو و در صورت اپارتمان با حداقل قیمت ۶۹۰۰۰ یورو و در صورت اجاره محلی برای سکونت به قیمت اجاره سالیانه حداقل ۴۱۵۰ یورو ) تهیه نماید. بر اساس قوانین مالتا دارنده مجوز ۱۲ ماه فرصت دارد تا در مالتا اقامت نموده نیز فرصت برای تهیه مسکن دارد.


مرحله نهم
دارنده مجوز باید بر اساس قوانین مدارکی را به بخش درامدهای داخلی مالتا واداره مالیات مالتا ارائه نماید که نشان دهد بر اساس قوانین مالتا مبلغ قانونی مورد درخواست برای خود و هر یک ازافراد تحت تکفل خود وارد مالتا نماید این مبلغ بر اساس قوانین مالتا باید مدت یکسال درحساب فرددر مالتا بوده و پس از آن فرد میتواند مبلغ را به خارج از مالتا ارسال نماید.


مرحله دهم
پس از انجام مرحله نهم بخش درآمدهای داخلی و اداره مالیات دارنده مجوز اقامت را از تمدید اقامتش برای مدت یکسال دیگر باخبر می سازد.

 

پاسپورت مالتا

برنامه اقامتی مالتا ، تقاضانامه برای اجازه اقامت دائم مالتا توسط افراد با هر ملیتی می تواند داده شود مشروط بر رعایت شرایط زیر :

 

الف) اشتغال / فعالیت

در کسب و کار اجازه اقامت دائم در مالتا به تنهایی به معنی داشتن اجازه کار و یا اجازه کسب و کار نیست.

برای گرفتن اجازه کار و اجازه فعالیت در کسب کار متقاضی باید به طور جداگانه از طریق مقامات ذیصلاح در مالتا این در خواست را ارائه نماید.در حال حاضر سیاست رسمی دولت مالتا تشویق ایده ها و تخصص های خارجی در امر توریسم، تولید و بخش تدارک و پخت و پز غذا به اضافه چندین حق انتخاب جالب دیگر می باشد.

 

ب) در اختیار گرفتن ملک

جهت اقدام برای اقامت دائم مالتا متقاضیان باید به خرید آپارتمانی که ارزش آن کمتر ۱۱۶ یورو نباشد اقدام کنند و یا آپارتمانی با اجاره حاقل ۴۲۳۰ یورو در سال اجاره کنند متقاضیان باید تا حداکثر ۳۶۰ روز پس از تاریخ اخذ اقامت دائم نسبت به خرید و یا اجاره ملک اقدام کنند. در پایان سال اول اقامت متقاضی باید نشان دهد که آپارتمانی را خریده یا کرایه کرده است.

سرمایه گذاری ساختمانی در مالتا عموما محدود می باشد و هر شهروند خارجی که اقامت دائم دارد محدود به داشتن فقط یک ملک می باشد. فقط در مناطق ویژه در مالتا سرمایه گذاری نامحدود می باشد و افراد می توانند به تعداد، آپارتمان برای اجاره دادان خریداری کنند . مسکن هنوز در مالتا در مقایسه با ناحیه مدیترانه و باقی اروپا ارزان می باشد به عنوان مثال انواع ویلاهای ۳ و ۴ خوابه با استخر و گاراژ دوبل را می توان با حدودا ۳۰۰،۴۰۰ هزار یورو خریداری کرد، در حالی که یک آپارتمان ۲ اتاق خوابه در منطقه ای ایده آل درشهر، کمی بیشتر از ۱۵۰ هزار یورو قیمت دارد که این نیز بستگی به دکوراسیون، مکان، منظره دریا و غیره دارد.املاکی که با سند کامل (عرصه و عیان ) در مالتا خریداری شده باشد شامل مالیات مسکن و یا مالیات شهرداری نمی باشند، زمانیکه یک ملک فقط عیانی آن خریداری شده باشد “اجاره زمین ” ناچیز به شکل سالیانه باید پرداخت گردد .

 

پ) مدارک اثبات دارایی

 

مدارک درآمد / نقدینگی

۱) درآمد نقدینگی – متقاضیان باید با مدرک نشان بدهند که درآمدی معادل یا بیشتر از ۲۳۵۰۰ یورو در سال و یا سرمایه ای معادل یا بیش از ۳۲۵۰۰۰ یورو دارند. لازم به تذکر است که متقاضیان مجبور نیستند تمام این مبلغ را به مالتا انتقال دهند و همچنین قیمت مسکن خریداری شده (در صورت) از این مبلغ کسر می شود.

 

۲) مبلغ سالانه ارسالی به مالتا – متقاضیان باید سالانه خداقل مبلغ ۱۴۱۰۰ یورو به مالتا ارسال کنند (به اضافه ۲۳۵۰ یورو برای هر شخص وابسته مثل همسر و فرزندان کمتر از ۲۱ سال) و یا هر شخص دیگری که به متقاضی وابسته است. یک زوج مزدوج برای مثال باید ۱۶۴۵۰ یورو در سال به مالتا ارسال کنند. قابل تذکر اینکه پس از کسرمالیات سالانه مابقی مبلغ می تواند به کشور مطبوع باز پس گردانده شود.

 

۳) بعد از دریافت حق اقامت دائم پس از صادر شد اقامت از طرف حکومت مالتا

۱- متقاضی باید حداکثر یکسال پس از تاریخ صدور اقامت محل زندگی برای خود اختیار نموده و با مسافرت به مالتا پاسپورت خود را با ویزای اقامت ممهور کند.

۲- متقاضی اجازه ندارد بدون مجوز کار، مشغول به کار شده یا کسب و کار در مالتا اختیار کند.

متقاضی نباید در هیچگونه فعالیت های سیاسی در مالتا سهیم شده و یا دخالت کند. اگر متقاضی مایل به فعالیت سیاسی بود باید با انجمن شهر و یا شهرداری محل سکونت خود در مالتا تماس حاصل نماید.

 

۴) امور مالی مورد احتیاج

- حداقل درآمد سالیانه ۲۳۰۰۰ یورو

- حداقل کل ثروت ۳۵۰۰۰۰ یورو

- حداقل مالیات قابل پرداخت در مالتا ۴۲۰۰ یورو

- حداقل مبلغ حواله برای هر وابسته ۲۳۳۰ یورو

- حداقل کرایه مسکن سالیانه ۴۲۰۰ یورو

- حداقل ارزش مسکن خریداری شده ۱۱۶۰۰۰ یورو

 

هزینه ها و مبالغ پرداختی

هزینه های دولتی، بررسی امنیتی ، سوابق متقاضیان و اجرای اداری پرونده توسط این سازمان، بشرح ذیل محاسبه می گردند: 

موارد پرداختی مبلغ به یورو

وازیر مبلغ کمک اقتصادی + اجاره یا خرید ملک + سپرده بانکی در کشور مالتا مبالغ ذکر شده در فوق
بررسی سوابق امنیتی برای متقاضی اصلی ۷،۵۰۰
بررسی سوابق امنیتی برای همسر و به ازای هر فرزند بالای ۱۸ سال ۵،۰۰۰
بررسی سوابق امنیتی برای همسر و به ازای هر فرزند بین ۱۳ الی ۱۸ سال ۳،۰۰۰
حق وکالت پرونده توسط این سازمان بین ۴۵،۰۰۰ الی ۵۰،۰۰۰ (نسبت به تعداد افراد خانواده)
برای مثال، کل هزینه پرداختی برای یک نفر متقاضی تقریبا معادل مبلغ ۹۲۷،۵۰۰ یورو می باشد. (در صورت داشتن همراه، مانند همسر یا فرزند، طبق جدول فوق اضافه می گردد.)

 

مدت زمان دریافت تابعیت و گذرنامه

مدت زمان روند اداری پرونده توسط اداره مهاجرت این کشور بین ۶ ماه الی ۲ سال پس از تسلیم پرونده و درخواست صدور گواهی تابعیت و گذرنامه، می باشد. همچنین متقاضی می بایست حداقل به مدت یکسال در داخل کشور مالتا حضور فیزیکی داشته باشد.

 

اقامت تحصیلی در کشور مالتا

باید توجه داشته باشیم که شخصی که ویزای دانشجوی مالتا را دریافت میکند در واقع ویزای شینگن را دارا می باشد . که به کشورهای عضو شنگن میتواند رفت و آمد داشته باشد.

برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای این کشور با مدرک صادر شده از تمامی دانشگاه های ایران میتوان پذیرش دانشگاه ها را اخذ کرد . دانشگاههای موجود در این کشور بیشتر در شمال شرقی این جزیره تجمع دارند که بزرگترین دانشگاه مالت، دانشگاه دولتی است که از 11،000 دانش آموز 700 دانش آموز بین المللی هستند . پردیس اصلی این دانشگاه در منطقه بندری Msida، فقط در غرب والتا میباشد همچنین یک دانشگاه کوچک در والتا و دیگری در Gozo که در درجه دوم جزیره مالت وجود دارد.

 

 

ویزای شینگن


ویزای شینگن : توجه داشته باشید با توجه به درخواست انبوه آژانس های مسافرتی و همچنین متقاضیان ویزای شینگن و با توجه به ترافیک کاری، گروه بین المللی ویزا 360 در خصوص ویزای توریستی فعالیت نمی کند و فقط خدمات اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت را برای هموطنان عزیز ارائه می نماید.


اقامت اروپا

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی (FIP)

جدیدترین، جذاب ترین،آسان ترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت

اقامت اروپا بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه

فقط در 90 روز اقامت اروپا بگیرید ...


ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا (آلمان)

اخذ اقامت و ثبت شرکت در اروپا برای مدیر عامل، سهامداران و خانواده های تحت تکفل

ثبت شرکت در اروپا در 6 ماه صد در صد تضمینی


تحصیل در اروپا

تحصیل در اروپا :سالانه هزاران دانش آموز و دانشجو از کشور های مختلف علی الخصوص کشور های آسیایی، برای تحصیل در اروپا راهی کشورهای اروپایی می شوند. تحصیل در اروپا از مزایای زیادی برخوردار است، نظیر: هزینه مناسب دانشگاه ها نسبت به سایر کشورهای دنیا (تحصیل در اروپا) و ...

 

 

 

با سلام

 

گروه مشاوران ویزا 360 به دلیل تغییر آدرس

به مدت یک هفته تعطیل می باشد.

 

جهت برقراری ارتباط با شماره

09126459160 تماس حاصل فرمایید.