ویزا و اقامت انگلستان

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 

مجوزهای اقامت در انگلستان

اجازه اقامت مجوزی است كه توسط يك كشور عضو اتحاديه اروپا صادر شده و به اتباع ديگر كشورها اجازه مي دهد از طريق قانونی در خاك آن كشور اقامت كنند.
براساس توافق كشورهای عضو، كليه مجوزهای اقامت بايد از چهارچوب واحدی برخوردار باشند. اين مجوز درمورد هر فردی كه اقامت وی در خاك انگلستان تمديد شده و يا بيش از 6 ماه مايل به اقامت دراين كشور باشد، صادر می شود. ليكن درمورد افراد مقيم و اتباع كشورهای حوزه اقتصادی اروپا (EEA) اعمال نمی گردد. اتباع ده كشوری كه نياز به دريافت رواديد ندارند، لازم است قبل از سفر و در صورتي كه مايل باشند بيش از 6 ماه درخاك انگلستان اقامت كنند، براي دريافت مجوز ورود اقدام نمايند. اين كشورها عبارتند از :
استراليا، كانادا، هنگ كنگ، ژاپن، مالزی، زلاندنو، سنگاپور، افريقای جنوبی، كره جنوبی و ايالات متحده آمريكا.
مجوز ورود برای كل مدت اقامت به شما اجازه ورود به انگلستان را خواهد داد. در صورت دريافت مجوز ورود، ديگر نيازی به درخواست اجازه اقامت نخواهيد داشت مگر لازم باشد مدت اقامت خود را تمديد كنيد.


اجازه كار

اگر به عنوان سرمايه گذار خارجی به انگلستان وارد می شويد، در صورت دريافت مجوز ورود ديگر نيازی به دريافت اجازه كار نخواهيد داشت. اين امر در مواردی لازم خواهد بود كه شما:
تجارت جديدی راه اندازی نمائيد.
تصدی يك موسسه تجاری فعال را برعهده بگيريد.
به عنوان شريك، مدير يا بازرگانان منحصر به فرد به يك مجموعه تجاری ملحق شويد.
شعبه يا دفتر يك شركت خارجی را در انگلستان تاسيس كنيد.
با اين حال پرسنلی كه مايل هستيد از خارج به انگلستان وارد كنيد عموماً مشمول مقررات ذيل خواهند بود.


ملاك های مهارتی

اتباع خارجی متقاضی مجوز بايد از حداقل يكی از ملاك های ذيل برخوردار باشند:
• دارا بودن حداقل معادل مدرك مهارتی انگلستان
• صلاحيت حرفه ای مرتبط با شغل مورد نظر و معادل سطح ديپلم عالی انگلستان
• معادل مدرك ديپلم عالی انگلستان به علاوه يك سال سابقه كاری مرتبط
• حداقل سه سال تجربه كاری با استفاده از مهارتهای عالی تخصصی كه از طريق انجام نوع كار مورد نظر بدست آمده و بايد در سطح ملاك صلاحيت حرفه ای ملی (NVQ) يا بالاتر باشد.
اجازه كار برای مشاغل غير حرفه ای صادر نمی شود. لازم است عدم امكان استفاده از كارگر مقيم در پست مورد نظر خود را به اثبات برسانيد.

 

انواع ویزاها

درحالیکه ادارۀ هویت و گذرنامۀ بریتانیا (The Identity and Passport Service) مسئول صدور گذرنامه برای متقاضیان است، آژانس مرزبانی بریتانیا (UK Border Agency) کار بررسی تقاضای پناهندگی و مهاجرت به انگلستان را به عهده دارد. انواع تقاضا برای اخذ ویزا یا مهاجرت و پناهندگی عبارتند از:
• اجازۀ تحصیل در انگلستان
• اجازۀ کار در انگلستان
• اجازۀ اقامت در انگلستان
• اعطای شهروندی انگلستان

این کشور قوانین زیادی برای دادن ویزا به ایرانیان دارد که توقف کار سفارت انگلستان در ایران مزید بر دشواری گرفتن ویزا جهت ورود به این کشور شده است. بطور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان موسوم به point-based system ، ویزاهای انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :


1- ویزای Tier1

ویزای Tier 1 که به 3 دسته اصلی تقسیم می شود:


Investor  -1-1 سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان به این  شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که 750 هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و 50 هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست 50% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.
این نوع ویزاهیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و ...) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.
این ویزا به مدت 3 سال در ابتدا ( و 2 سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم در انگلستان اقدام نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون IELTS نمره 6.5 را در همه مواد کسب کنید.
با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و ... )و شما قادر هستید برای اقامت دایم در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید.


entre prenear  - 2-1 : ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان بوسیله self assessment points calculatorو پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد. برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد. ( کسب نمره 6.5 آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)

 

3-1-post-study work

برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.

 


2- ویزای Tier2 نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی

برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد.که می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند. در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد. بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.
درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد.

 


3- ویزای Tier 3

مربوط به کارهای موقت و علاقه مندان به مهاجرت کاری به انگلستان به صورت موقت می باشد.

 


4-  ویزای Tier 4

ویزای دانشجویی انگلستان که به 2 دسته دانش آموزانGENERAL (بالای 17) و CHILD(از 4 تا 17) تقسیم می شود.
شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد. در ویزا دانشجویی 10 امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است.
همچنین 30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3 ساله داده می شود.

 


5- 5Tier

ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.
ویزای تحصیلی انگلستان در گرفتن ویزا جهت مهاجرت تحصیلی در کشور انگلستان داشتن نامه CAS قبل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است. این نامه ها صرفا ۶ ماه اعتبار دارند و شما فقط در این ۶ ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به انگلستان هستید.
به علاوه داشتن هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی به انگلستان ضروری می باشد. لازم به ذکر است افراد از ۴ تا ۱۷ سال شامل این ویزای تحصیلی می باشند. CASها می بایست از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی با مشکل روبرو نشود.
در مورد استطاعت مالی جهت گرفتن ویزای تحصیلی، فرد متقاضی می بایست ماهانه قادر به پرداخت ۸۰۰ پوند و ۶۰۰ پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، ...) باشد.
مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ ماه تا ۱۶ ماه می باشد و فقط برای پزشکان و دندانپزشکان مدت اقامت در انگلستان تا ۳ سال قابل تمدید است.

لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به صورت پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای ۲۰ ساعت می باشد. در صورتی که ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از ۶ ماه داشته باشد شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید در غیر این صورت همراهی خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد. اقامت در انگلستان پس از اینکه شما طی مدت مشخص (بین 2 تا 5 سال) در انگلستان زندگی کردید می توانید برای اجازه ی اقامت در انگلستان اقدام کنید. درخواست اقامت شما در انگلستان،بستگی به ویزای فعلی شما دارد که برای سه دسته از افراد امکان پذیر است:

  • افرادی که در انگلستان مشغول به کار هستند.
  • زوج ها و اعضای خانواده.
  • پناهنده ها.

افرادی که در دسته ی اول هستند و می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند،شامل افرادی می شوند که در انگلستان سرمایه گذاری کرده اند،یا افرادی که شغلی را شروع کرده اند و مدت مشخص از شروع فعالیت آن ها می گذرد (معمولاً بین 3 تا 5 سال) می باشد.
افرادی که در دسته ی دوم جا می گیرند به سبب داشتن یکی از اعضای خانواده ی خود در انگلستان می خواهند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند .

 

اخذ ویزا از طریق بستگان

بعضی از روشهای دیگر مهاجرت به انگلستان هم هستند که شما لزوماً به قصد کار و تجارت در انگلستان برای ویزا اقدام نمیکنید. این نوع ویزاها عبارت از موارد زیر هستند:

شریک زندگی(زوج)

آمدن به انگلستان یا اجازه برای ماندن در انگلستان به عنوان زن یا شوهر (همسر)، نامزد، زوج  ازدواج نکرده/هم جنس فردی که در انگلستان زندگی میکند یا مهاجر است و یا برای کار یا تحصیل به انگلستان آمده است. البته موظف هستید تا اگر چنین رابطه ای به پایان رسید، آن را گزارش دهید.

 فرزند

اگر شهروند بریتانیا باشید یا اجازۀ اقامت موقت یا دائم در این کشور را داشته باشید، می توانید فرزند خود، از جمله فرزندخواندۀ خود، را به انگلستان بیاورید.

اقوام وابستۀ سالمند

آمدن به انگلستان یا اجازه برای ماندن در انگلستان به عنوان پدر/مادر، پدربزرگ/مادربزرگ یا سایر وابستگان سالمند فردی که در انگلستان زندگی میکنند.


ازدواج

برای ازدواج در انگلستان چه برای دیدار کوتاه مدت، چه برای ماندن در انگلستان

 

اقامت از راه ثبت شرکت

متقاضیان میتوانند با ثبت شرکت در یک کشور اروپایی علاوه بر گسترش فعالیت های تجاری در کشور مزبور از مزایای متعددی از جمله اقامت کشور مورد نظر برای خود و خانواده بهره مند شوند.

 

 

موسسه حقوقی و بین المللی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

  

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 22785839-22785836-22785834 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **

 

ویزای شینگن


ویزای شینگن : توجه داشته باشید با توجه به درخواست انبوه آژانس های مسافرتی و همچنین متقاضیان ویزای شینگن و با توجه به ترافیک کاری، گروه بین المللی ویزا 360 در خصوص ویزای توریستی فعالیت نمی کند و فقط خدمات اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت را برای هموطنان عزیز ارائه می نماید.


اقامت اروپا

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی (FIP)

جدیدترین، جذاب ترین،آسان ترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت

اقامت اروپا بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه

فقط در 90 روز اقامت اروپا بگیرید ...


ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا (آلمان)

اخذ اقامت و ثبت شرکت در اروپا برای مدیر عامل، سهامداران و خانواده های تحت تکفل

ثبت شرکت در اروپا در 6 ماه صد در صد تضمینی


تحصیل در اروپا

تحصیل در اروپا :سالانه هزاران دانش آموز و دانشجو از کشور های مختلف علی الخصوص کشور های آسیایی، برای تحصیل در اروپا راهی کشورهای اروپایی می شوند. تحصیل در اروپا از مزایای زیادی برخوردار است، نظیر: هزینه مناسب دانشگاه ها نسبت به سایر کشورهای دنیا (تحصیل در اروپا) و ...

 

 

 

با ما در صفحات اجتماعی همراه شوید

 

 

 
کانال تلگرام   صفحه اینستاگرام