تحصیل در دانمارک

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

کشور دانمارک با توجه به بازار بسیار مناسبی که برای رشته هایی نظیر کشاورزی،دامپزشکی و رشته هایی مشابه این رشته ها جهت کار در این کشور فراهم آورده است بیشتر مورد توجه افرادی بوده است که بدنبال یافتن شغل مناسب در کشور های اروپایی بوده اند.


مطلب فوق الذکر و این نکته که کشور دانمارک برنامه ی اقامت دائم خود را قالب اعطای گرین کارت به افراد متخصص دلایل اصلی اقبال بیشتر متقاضیان کار نسبت به متقاضیان تحصیل در این کشور بوده است. اگرچه دانمارک در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی دانشگاه هایی با رنکینگ پایین تری دارد.
با توجه به این که کشور دانمارک کشوری مهاجر پذیری است هر ساله تعداد زیادی از متقاضیان موفق به اخذ اقامت دانشجو این کشور می شوند.

 

تحصیل در مدارس دانمارک

در کشور دانمارک دوره ی مهد کودک بصورت اجباری نمی باشد . دوره ی ابتدایی در کشور دانمارک 10 سال به طول می انجامد . پس از اتمام دوره ی ابتدایی دوره ی دبیرستان به مدت 3 سال می باشد . لازمه ورود به دانشگاه گذراندن 13 سال تحصیلی و گرفتن مدرک دیپلم دبیرستان می باشد.

 

تحصیل در مقطع دکترای دانمارک

بصورت کلی تحصیلات در مقطع دکترا در دانشگاه های کشور دانمارک به 2 صورت تحصیل با بورسیه تحصیلی و تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه ی دانشگاه را شخصا پرداخت می کند،صورت می پذیرد.

تحصیل در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاه های کشور دانمارک می باشد، همانند اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس کشور دانمارک می باشد ولیکن در این مطلب شرایط لازم جهت اخذ فرصت تحصیل در مقطع دکترا به همراه اخذ بورسیه تحصیلی می پردازیم.

با توجه به این نکته که کشور دانمارک برای افرادی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل هستند،حقوقی ماهیانه به میزان تقریبا 2 هزار دلار را مدنظر قرار می دهند ، فلذا دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در راستای اخذ بورسیه دکترا در کشور دانمارک در پیش دارند.
در جهت اخذ بورسیه ی تحصیل مقطع دکترا در کشور دانمارک فرد متقاضی می بایست پارامترهای ذیل را احراز نمائد:
1)در دست داشتن مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر
2)اخد مدرک دال بر تسلط کافی و زبان انگلیسی (حداقل آیلتس 6.5)
3)جلب نظر یک استاد مشاور (supervisor) که تز دکترا فرد را پشتبانی نماید.
4)داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب و …
5)داشتن همه و یا تعدادی از آیتم های ذکر شده،می توان در راستای افزایش شانس فرد در جهت اخذ پذیرش نقش بسزایی ایفا نماید.


• زبان تدریس
بسیاری از رشته های مهندسی در مقطع دکترا در کشور دانمارک به زبان انگلیسی ارائه میشوند.


• حق کار
دانشجویان مقطع دکترا کشور دانمارک مجوز کار در محدوده ای 30 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

 


دانشگاه های برتر دانمارک

 

Københavns Universitet

 

 

 Aarhus Universitet

 

 

 Aalborg Universitet

 

 

 Danmarks Tekniske Universitet

 

 

 Syddansk Universitet

 

 

 Roskilde Universitet

 

 

IT-Universitetet i København

 

 

موسسه حقوقی و بین المللی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 22785839-22785836-22785834 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **

 

ویزای شینگن


ویزای شینگن : توجه داشته باشید با توجه به درخواست انبوه آژانس های مسافرتی و همچنین متقاضیان ویزای شینگن و با توجه به ترافیک کاری، گروه بین المللی ویزا 360 در خصوص ویزای توریستی فعالیت نمی کند و فقط خدمات اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت را برای هموطنان عزیز ارائه می نماید.


اقامت اروپا

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی (FIP)

جدیدترین، جذاب ترین،آسان ترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت

اقامت اروپا بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه

فقط در 90 روز اقامت اروپا بگیرید ...


ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا (آلمان)

اخذ اقامت و ثبت شرکت در اروپا برای مدیر عامل، سهامداران و خانواده های تحت تکفل

ثبت شرکت در اروپا در 6 ماه صد در صد تضمینی


تحصیل در اروپا

تحصیل در اروپا :سالانه هزاران دانش آموز و دانشجو از کشور های مختلف علی الخصوص کشور های آسیایی، برای تحصیل در اروپا راهی کشورهای اروپایی می شوند. تحصیل در اروپا از مزایای زیادی برخوردار است، نظیر: هزینه مناسب دانشگاه ها نسبت به سایر کشورهای دنیا (تحصیل در اروپا) و ...

 

 

 

با ما در صفحات اجتماعی همراه شوید

 

 

 
کانال تلگرام   صفحه اینستاگرام