ویزا و اقامت بلغارستان

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 

 

انواع ویزای بلغارستان

• ویزای عادی بلغارستان
• ویزای توریستی بلغارستان
• ویزای بازرگانی بلغارستان
• ویزای تحصیلی بلغارستان
• ویزای ترانزیت بلغارستان

 
مدارک لازم جهت ویزای بلغارستان

• اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل
• یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (4 ×3 )
• تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح
• کپی صفحه ی اول و دوم شناسنامه و پاسپورت روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه

• گواهی اشتغال به کار یا اساسنامه شرکت با ترجمه،

(موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ) چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر.

 

 

اقامت و تابعیت بلغارستان

جمهوری بلغارستان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که با بیش از 7 میلیون نفر جمعیت و نزدیک به 111هزار کیلومتر مربع مساحت در جنوب شرقی اروپا واقع شده است و یازدهمین کشور اروپا از نظر بزرگی و مساحت است. این کشور که در سال 1995 به عضویت سازمان ملل متحد در آمده است با پنج کشور مرز مشترک دارد: در شمال با جمهوری رومانی، در غرب با صربستان و جمهوری مقدونیه، و در جنوب یا یونان و ترکیه. پایتخت و بزرگترین شهر بلغارستان صوفیه است که با نزدیک به 2 میلیون نفر جمعیت در غرب کشور واقع شده است. صوفیه یکی از قدیمیترین پایتخت‌های اروپاست که قدمت تاریخی آن به قرن 8 میلادی بازمی‌گردد. بانک های بزرگ ملی و بین المللی و نیز دفاتر شرکتهای مهم بین المللی و ملی در صوفیه متمرکز شده‌اند و صوفیه را می‌توان مهمترین مرکز مالی و اقتصادی بلغارستان نامید. واحد پول بلغارستان lev باعلامت اختصاری BGN می باشد که تا سال 2014 به یورو تبدیل خواهد شود. ارزش یک لو در حال حاضر معادل تقریبا نیم یوروست.

برنامه کسب اقامت دائم بلغارستان از طریق سرمایه گذاری (Bulgarian Immigrant Investor Program یا BGIIP) برای کسانی که شهروند هیچ یک از کشورهای اروپایی نیستند طراحی شده است و متقاضی می‌تواند با سرمایه گذاری در بلغارستان اقامت دائم این کشور را اخذ نماید و 5 سال پس از اخذ اقامت دائم بلغارستان این امکان وجود دارد که با کسب شهروندی این کشور پاسپورت بلغارستانی بگیرد. مزیت قابل توجه این روش این است که فرد در طی مدت 5 ساله بعد از دریافت اقامت دائم تا زمان کسب تابعیت ملزم به سکونت و حضور فیزیکی در بلغارستان نیست. دارنده پاسپورت بلغارستان می‌تواند بدون نیاز به اخذ ویزا به بیش از 100 کشور دنیا سفر نماید، از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا. کسب اقامت دائم بلغارستان از این طریق بسیار سریع بوده و در حال حاضر ظرف 6 تا 9 ماه قابل حصول است.

متقاضیان این روش نمی‌توانند شهروند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا باشند. متقاضی باید سابقه بیزنسی داشته و اسناد و مدارک کافی در تایید منشا و منبع دارایی‌های خود ارائه دهد (دولت بلغارستان تحصیل قانونی دارایی توسط متقاضی را مورد تاکید قرار داده است).

دو گزینه ای که متقاضیان این روش برای سرمایه گذاری در بلغارستان پیش روی دارند عبارتند از:

 

  • سرمایه گذاری کامل توسط شخص متقاضی

متقاضی مبلغ 1 میلیون لو (معادل حدودا 512 هزار یورو) را در اختیار دولت بلغارستان قرار می‌دهد و این پول بعد از 5 سال بدون سود یا زیان به متقاضی برگشت داده می‌شود.

 

  • سرمایه گذاری با استفاده از تسهیلات مالی شرکتهای معتبر سرمایه گذاری

متقاضی مبلغ 170 هزار یورو به شرکت سرمایه گذاری مورد تایید دولت بلغارستان پرداخت می‌کند تا مبلغ سرمایه گذاری مورد نیاز (512 هزار یورو) از طرف شرکت مذکور تامین شده و در اختیار دولت قرار بگیرد. مبلغ 170 هزار یورویی که متقاضی در این روش پرداخت می‌کند غیر قابل بازگشت است.

 

چرا بلغارستان؟

علاوه بر امکان اخذ پاسپورت بلغارستان بدون نیاز به حضور فیزیکی در این کشور، ویژگیهای زیر نیز از عوامل جذب سرمایه گذاران و سرمایه های خارجی است:
• وضعیت سیاسی پایدار و امنیت بالا
• عضویت در اتحادیه اروپا
• عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (NATO)
• وضعیت اقتصادی پایدار و قابل اعتماد
• نرخ تولید ناخالص داخلی: 6 درصد (سال 2008)
• نرخ سالانه تغییر نرخ تورم: کمتر از یک درصد (سال 2009)
• نرخ بیکاری: 9.1 درصد (سال 2009)
• پول رایج قوی و قابل اتکا (بزودی پول رایج بلغارستان به یورو تغییر خواهد یافت)
• برخورداری از بهترین شرایط مالیاتی در بین کشورهای اتحادیه اروپا
• مالیات بر درآمد شرکتها: 10 درصد (در برخی مناطق با نرخ بیکاری بالا معافیت مالیاتی برای شرکتها وجود دارد)
• مالیات بر درآمد اشخاص: 10 درصد
• 2 سال معافیات مالیاتی برای واردات تجهیزات جهت پروژه های سرمایه گذاری بالای 5 میلیون یورو
• موقعیت جغرافیایی استراتژیک به عنوان پلی بین اروپا و آسیا
• نیروی کار آموزش دیده، تحصیلکرده، ماهر و ارزان (22 درصد مردم بلغارستان تحصیلات دانشگاهی دارند)
• پایین ترین هزینه‌های عملیاتی در بین کشورهای اروپایی
• هزینه پایین خدمات بهداشتی و درمانی

 

شرایط و مزایای اخذ اقامت و شهروندی کشور بلغارستان

در سال ۲۰۰۹ پس از اقدامات قانونی دولت بلغارستان، برنامۀ سرمایه گذاری برای اقامت و تابعیت در بلغارستان با هدف جذب سرمایه گذاران خارجی و بهره‌مندی اقتصادی در آن کشور، تأسیس شد. بر اساس این برنامه، سرمایه گذاران خارجی و خانواده‌شان می‌توانند پس از پرداخت مبلغ تعیین شده به عنوان سرمایه گذاری اجازۀ اقامت دائم را به دست آورده و واجد شرایط شهروندی بلغارستان شوند. اقامت در بلغارستان را می توانید به طور موقت یا دائم دریافت نمایید.
اقامت موقت بلغارستان , توانایی زندگی در این کشور را برای یک مدت معین با امکان تمدید به شما می دهد و پس از گذشت 5 سال ، میتوانید اقامت دایم را دریافت نمایید.
دریافت اقامت موقت، برای اشخاص نامبرده امکان پذیر می باشد :
• برای صاحبان شرکت 
• متخصصین خارجی شرکت های فعال در بلغارستان تحت قرارداد
• کسی که با یک شهروند بلغاری یا یک خارجی که دارای اقامت دایم بلغارستان است، ازدواج کند 
• پدر و مادر خارجی با اقامت دایم بلغارستان
• اگر بازنشستگان با یک منبع درآمد دایمی، ضمانت مالی فرد را برای اقامت در بلغارستان به عهده گیرند
• اعضای خانواده خارجیان با اجازه اقامت موقت در بلغارستان
پس از دوره 5 سال اقامت در بلغارستان افرادی که دارای اقامت موقت اند، می توانند درخواست برای اقامت دایم در بلغارستان کنند.اجازه اقامت دایم بلغارستان، حق اقامت در این کشور را به طور نامحدود می دهد. صاحب اقامت دایم ازتمامی حقوق شهروندی بلغارستان و اتحادیه اروپا بهره مند می باشد ، به جز حق رأی دادن در انتخابات.


راه ها و شرایط اخذ اقامت دایم بلغارستان

• پس از گذشت 5 سال ازدریافت اجازه اقامت موقت
• ازدواج فرد خارجی با یک شهروند بلغارستانی یا ازدواج یک خارجی با خارجی دیگر که دارای اقامت دایم است ، پس از گذشت 2 سال زندگی مشترک
• سرمایه گذاری سرمایه گذاران خارجی درکشور بلغارستان

 

برخی از مزایای منحصر به فرد اخذ اقامت و شهروندی کشور بلغارستان به شرح زیر می‌باشد:

1. سرعت بالای پردازش پرونده‌های اخذ اقامت و شهروندی کشور بلغارستان (از آغاز تا پایان کار ۷ تا ۹ ماه به طول می‌انجامد)
2. معافیت از اقامت فیزیکی در کشور بلغارستان برای اخذ اقامت و شهروندی بلغارستان
3. امکان رفت و آمد آزاد در تمام کشورهای اروپایی عضو اتحادیه اروپا
4. امکان تحصیل، کار و حتی زندگی در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند آلمان، فرانسه، سوئد،...
5. دسترسی به آموزش و تحصیلات رایگان در سراسر اتحادیۀ اروپا
6. دسترسی به بیمه‌های بهداشتی رایگان در بلغارستان و اتحادیۀ اروپا
7. امکان سفر بدون ویزا به آمریکا و کانادا
8. حفاظت حقوقی در سراسر کشورهای اتحادیۀ اروپا

 

 

 

موسسه حقوقی و بین المللی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 22785839-22785836-22785834 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **

 

ویزای شینگن


ویزای شینگن : توجه داشته باشید با توجه به درخواست انبوه آژانس های مسافرتی و همچنین متقاضیان ویزای شینگن و با توجه به ترافیک کاری، گروه بین المللی ویزا 360 در خصوص ویزای توریستی فعالیت نمی کند و فقط خدمات اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت را برای هموطنان عزیز ارائه می نماید.


اقامت اروپا

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی (FIP)

جدیدترین، جذاب ترین،آسان ترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت

اقامت اروپا بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه

فقط در 90 روز اقامت اروپا بگیرید ...


ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا (آلمان)

اخذ اقامت و ثبت شرکت در اروپا برای مدیر عامل، سهامداران و خانواده های تحت تکفل

ثبت شرکت در اروپا در 6 ماه صد در صد تضمینی


تحصیل در اروپا

تحصیل در اروپا :سالانه هزاران دانش آموز و دانشجو از کشور های مختلف علی الخصوص کشور های آسیایی، برای تحصیل در اروپا راهی کشورهای اروپایی می شوند. تحصیل در اروپا از مزایای زیادی برخوردار است، نظیر: هزینه مناسب دانشگاه ها نسبت به سایر کشورهای دنیا (تحصیل در اروپا) و ...

 

 

 

با ما در صفحات اجتماعی همراه شوید

 

 

 
کانال تلگرام   صفحه اینستاگرام