ویزا و اقامت ژاپن

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 

انواع ويزاي كوتاه مدت

1- تجاری

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد :
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

-گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود )
- یک نسخه فرم تقاضای ویزا
- یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
- شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن  )
- دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است  )
- ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
- برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
- مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد  )

الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON ( صادره در سه ماه اخیر  )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI - GAIYO-SETSUMEISHOU  
د- جزوه ویا کاتالوگ
    نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
    کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
    مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
    جواز کسب
   ( ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است )

2- توریستی

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد :
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

- گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود )
- یک نسخه فرم تقاضای ویزا
- یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
- برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
- شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن  )
- مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
- گواهی رسمی درآمد( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است )
    ( ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

(توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

- گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود )
- یک نسخه فرم تقاضای ویزا
- یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
- شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
- مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
- برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است )
- دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد )
- ضمانتنامه :
  برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

    مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است )
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

   KAZEI- SHOMEISHO گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد )

   کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد  (  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE )

    گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO  

    حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب )

   ( ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است )

4- دیدار از اقوام

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
 ( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

- گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود )
- یک نسخه فرم تقاضای ویزا
- یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
- شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن   )
- دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است )
- برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است )
- مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن )
- ضمانتنامه
  برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

    مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد:

      گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است )

ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

    گواهی رسمی مالیات مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد   ( KAZEI- SHOMEISH ) 

    کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد   (  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE )

    گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO 

    حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر )

   ( ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است )

5- شرکت در کنفرانس و مسابقات ورزشی

 مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد :
 ( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

- گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود )
- یک نسخه فرم تقاضای ویزا
- یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
- شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
- دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است )
- ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است )
- برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است )
- مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد )

الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن )
ب - مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA - DANTAI - GAIYO - SETSUMEISHOU
ج - جزوه و یا کاتالوگ
    مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
    نامه ماموریت متقاضی ویزا ( ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است )

 

ثبت شرکت در ژاپن

ژاپن دارای یکی از بزرگترین اقتصادها در جهان است و به سرمایه گذاران جدید ارج می نهد.

ثبت شرکت در ژاپن به چند صورت میتواند انجام گیرد، دو طریق عمده که میتوان از طریق آنها به سادگی ثبت شرکت کرد میتوان به “شرکت های نوع مسئولیت محدود یا KK” و یا “دفتر نمایندگی” یک شرکت خارجی اشاره نمود.



ویژگی های ثبت شرکت در ژاپن:

-          حداقل تعداد مدیر: ۱ نفر
-          لزوم داشتن مدیر محلی: بله
-          حداقل تعداد سهامدار: ۱ نفر
-          اجازه فروش سهم به اشخاص حقوقی: بله
-          لزوم داشتن سهامدار محلی: خیر، میتوانند غیر ژاپنی باشند.
-          لزوم به داشتن دفتر کار: بله
-          حداقل سرمایه اولیه: ۱ ین
-          زمان ثبت شرکت: حدود ۳۵ روز پس از دریافت کامل مدارک


هزینه های ثبت شرکت در ژاپن به عنوان دفتر شرکت خارجی:

-          هزینه های ثبت
-          هزینه های حق مجوز
-          هزینه های سالیانه شرکت
-          هزینه تمبر دولتی
-          هزینه گزارش به اداره مالیات دولتی
-          هزینه گزارش به اداره مالیات محلی


هزینه های ثبت شرکت در ژاپن به صورت مستقل:

هزینه ها میتوانند با توجه به ماهیت تجارت و دیگر گزینه ها تغییر کنند.

-          هزینه ثبت شرکت
-          هزینه های حق مجوز
-          هزینه های ثبت در اداره اصناف
-          هزینه های گزارش به اداره مالیات دولتی
-          هزینه های گزارش به اداره مالیات محلی
-          هزینه های تمبر دولتی
به هزینه های فوق، هزینه های ترجمه رسمی مدارک به زبان ژاپنی اضافه خواهد شد.

به دلیل هزینه های بالای ثبت و نگهداری شرکت در ژاپن ثبت شرکت در ژاپن فقط مخصوص شرکت های بزرگ و افراد خاص است، کارخانجاتی که تمایل دارند محصولات خود را تحت برند ژاپنی به فروش رسانند و یا تحت لیسانس یک شرکت ژاپنی تولید داشته باشند.

 

نحوه ي كار در ژاپن

تعداد خارجی هایی که در ژاپن در جستجوی کار هستند روز به روز رو به افزون است. بعضا دیده شده است که بعضی از اتباع خارجی به دلیل عدم اطلاع از قوانین کار در ژاپن، از راههای غیر قانونی مشغول به کارند. در این بخش به معرفی انواع ویزا و امکان کاریابی با آن ویزا را بررسی می نماییم:

الف) انواع ویزاهایی که اجازه ی کار به دارندگان آن را می دهند عبارتند از:
1.    کسانی که نوع اقامتشان، اقامت دایم باشد و یا همسر یا فرزند یک ژاپنی باشند و یا اینکه همسر یا فرند کسی باشند که اقامت دایم دارد، کاملا آزاد هستند که در هر گونه کاری مشغول گردند.
2.  permanent resident
3. دارندگان اقامتهای ذیل در مشاغل خاصی اجازه ی کار دارند از جمله کسانی که نوع اقامت آنها : پروفسوری ، هنرمند،  خبرنگاری، سرمایه گذاری، فعالیتهای مذهبی، وکالت یا خدمات قانونی، خدمات پزشکی، معلم، محقق، مهندس، متخصص روابط بین الملل می توانند در حرفه های تخصصی با کسب اجازه از اداره ی مهاجرت محلی مشغول به کار گردند.

ب) دارندگان ویزاهای زیر اجازه ی کار در ژاپن را ندارند مگر آنکه اجازه کار در ساعات محدود بگیرند:
کسانی که نوع اقامت آنها فعالیت فرهنگی، جهانگردی، دانشجوی کالج، دانشجوی پیش کالج، دانشجو و وابسته باشد لازم است نخست اجازه اشتغال به فعالیتهای خارج از شرایط اقامت را از اداره مهاجرت محلی دریافت نموده و بر اساس تصمیم آن مرکز در ساعات محدودی قادرند مشغول به کار شوند. برای مثال دانشجوی کالج و دانشجوی پیش کالج می توانند در کارهای پاره وقت، در صورتیکه دانشجوی تمام وقت باشند (28 ساعت در هفته یا 8 ساعت در روز) و اگر دانشجوی نیمه وقت یا محقق هستند (14 ساعت در هفته یا 8 ساعت در روز) کار کنند در حالی که دانشجویان پیش کالج فقط 4 ساعت در روز اجازه ی کار دارند.

ج) دارندگان شرایط زیل اجازه ی کار در ژاپن را ندارند:
آنهایی که با وجود انکه ویزای آنها اجازه ی کار محدود به آنها می دهد ولی از اداره مهاجرت کسب اجازه ننموده اند.
کسانی که ویزای اقامت آنها به اتمام رسیده باشد.
کسانی که نوع ویزای آنها ویزای کار نیست و اجازه اشتغال به فعالیتهای خارج از شرایط اقامت را از اداره مهاجرت محلی دریافت ننموده اند.
افراد فوق بر اساس قوانین کار در ژاپن محکوم به ترک ژاپن وکیفر قانونی هستند.

 

 

موسسه حقوقی و بین المللی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 22785839-22785836-22785834 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **

 

ویزای شینگن


ویزای شینگن : توجه داشته باشید با توجه به درخواست انبوه آژانس های مسافرتی و همچنین متقاضیان ویزای شینگن و با توجه به ترافیک کاری، گروه بین المللی ویزا 360 در خصوص ویزای توریستی فعالیت نمی کند و فقط خدمات اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت را برای هموطنان عزیز ارائه می نماید.


اقامت اروپا

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی (FIP)

جدیدترین، جذاب ترین،آسان ترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپا

اقامت اروپا بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت

اقامت اروپا بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه

فقط در 90 روز اقامت اروپا بگیرید ...


ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا (آلمان)

اخذ اقامت و ثبت شرکت در اروپا برای مدیر عامل، سهامداران و خانواده های تحت تکفل

ثبت شرکت در اروپا در 6 ماه صد در صد تضمینی


تحصیل در اروپا

تحصیل در اروپا :سالانه هزاران دانش آموز و دانشجو از کشور های مختلف علی الخصوص کشور های آسیایی، برای تحصیل در اروپا راهی کشورهای اروپایی می شوند. تحصیل در اروپا از مزایای زیادی برخوردار است، نظیر: هزینه مناسب دانشگاه ها نسبت به سایر کشورهای دنیا (تحصیل در اروپا) و ...

 

 

 

با ما در صفحات اجتماعی همراه شوید

 

 

 
کانال تلگرام   صفحه اینستاگرام